Consultanta tehnica

In ce priveste mentenanta echipamentelor si instalatiilor de aer comprimat va stam la dispozitie cu recomandari si solutii eficiente.

Pentru alegerea unor echipamente de aer comprimat eficiente , utile si cu consumuri reduse de energie, care sa respecte conditiile de protectia muncii si calitatea mediului, specialistii nostrii in domeniu  ,cu o vechime de peste 10 ani in tratarea aerului comprimat  va stau la dispozitie. Este important sa sti de ce ai nevoie in dimensionarea retelei de aer comprimat, la ce consumuri energetice si nu in ultimul rand la ce costuri .
            Specialistii nostri va pot alege solutia optima in functie de parametrii solicitatii. 
            In ce priveste mentenanta echipamentelor si instalatiilor de aer comprimat vas tam la dispozitie cu recomandari si solutii eficiente. 
            Nu trebuie uitat niciodata ca o intretinere la timp, cu materiale originale , de buna calitate va pot asigura o functionare ireprosabila si de lunga durata a echipamentelor detinute.
            Doar cu un simplu telefon sau o solicitare prin e-mail problemele dvs. legate de echipamente de aer comprimat se pot rezolva sigur si efficient.
 
Persoana de contact:
Lucian Stefanescu
Telefon: 0766.385.371
Email: lucian.stefanescu@alupair.ro
 

TRIMITE UNUI PRIETEN PRINTEAZA SHARE

Te sunam noi:

Contacteaza-ne